חיפוש באינדקס עסקים

איך עור הפנים שלכן מגיב לעונות מעבר?

פורסם מאת: בתאריך: 3 דצמבר 2013

שגרת טיפוח, מריחת סרום וקרם לחות הם כבר מזמן חלק מהשגרה, לפחות אצל רובנו.
אנחנו מתייחסים ובוחרים את מוצרי הטיפוח לפי סוג העור שלנו, בעוד שהפרמטר הנכון הוא מצב העור, זה שמשתנה כול הזמן לפי עונות השנה, תרופות, מצבי רוח שונים הגורמים לשינויים בעור ועוד. אין ספק שעונות מעבר גורמות לשינויים רבים החל מהשיער שהרבה פעמים נראה כאילו הוא התחשמל, כתוצאה מחשמל סטאטי, הטלטלים שלא מסתדרים, יובש וקילופים בשפתיים וכמובן יובש בעור הפנים והגוף.
לכן מומלץ לבחון את שגרת הטיפוח ולבצע שינויים, יתכן שהקרם הקליל בו השתמשנו בעונת הקיץ החמה כבר אינו מתאים לעורנו אשר נמצא בשלבי הסתגלות לשינויי מזג האוויר. זה הזמן לעבור ממרקמים  על בסיס מים- ג’ל לטקסטורות קרם אשר עשירות יותר בהזנה ומתאימות לעור יבש, גם את קרם הלילה ניתן להחליף בקרם עשיר יותר המכיל חומרים מזינים ומרככים.
איך עור הפנים שלכן מגיב לעונות מעבר?
אז איך תשיגי פעילות אופטימלית במהלך הלילה ותתעוררי בבוקר עם עור נפלא?

התחילי בשגרת הניקוי, אם את אוהבת סבונים לניקוי והסרת האיפור, זה הזמן לבחון את האפשרות לעבור לחלב ומי פנים, או לחלופין אם את ממש זקוקה לאלמנט המים, סבון ללא סבון, אופציה נוספת עדינה ביותר, המיועדת לעור רגיש עדין ויבש הם המים המיסלריים- מי ניקוי 3 ב-1 המשאירים את העור רווי בלחות.
סרום – הסרום מרוכז יותר במרכיבים פעילים מקרם הלחות ומהווה זריקת טיפוח אנרגטית. הוא חודר במהרה הודות להרכב המולקולארי שלו. ומשמש כהזנה אינטנסיבית וממוקדת, תוספת טיפולית חיונית לשגרת הטיפוח שלנו.

קרם עיניים – נהוג לחשוב שקרם עיניים מורחים ביום, לא בהכרח! מומלץ למרוח קרם עיניים בכל הזדמנות. העור סביב העיניים דק ושברירי לכן קמטים וקמטוטים נוטים להופיע קודם כל באזור זה. טפחי בעדינות את קרם העיניים בצורת C, אל תתקרבי לקו הריסים.

  1. קרם לחות – קמטים וקמטוטים נוטים להופיע ולבלוט יותר בעור יבש, לכן חשוב מאד להעניק לחות אופטימלית וייעודית לסוג העור. עור מלא בלחות הוא עור גמיש יותר ואלסטי, הנראה חלק וצעיר יותר. חשוב לבחור קרם לחות עם פעילות הזנה המשלב גם פעילות אנטי-אייג’ינג. שילוב מיטבי זה גם שומר על העור וגם מטפל.
  2. למניעת מראה עמום ולטיפול בקמטוטים ראשונים מומלץ להשתמש ברכיב מעודד ייצור תאים חדשים ומעניק חיוניות וזוהר לעור – רכיב הפרו-גן בתכשירי סדרת YOUTH CODE מעודדים גנים המחדשים את תאי העור ותורמים למראה עור בריא וצעיר.
  3. לשיקום העור ולהזנה אינטנסיבית לעור בוגר הנוטה ליובש, מומלץ לבחור ברכיבים משקמים כמו פרו קלציום ושמנים, המחזקים את העור ומעניקים הזנה אינטנסיבית.
    לשמירה על תחלופת תאים תקינה מומלץ להשתמש בקרמים המכילים אנטי אוקסידנטים – נוגדי חמצון חזקים כגון נטציום, הנמצא בפירות הדר ומקנה להם את אורך חיי המדף הארוכים. הנטציום שומר על תאי האם האחראיים על יצור תקין של תאי עור בשכבת האפידרמיס.

איך עור הפנים שלכן מגיב לעונות מעבר?
טיפוח עור הפנים בשעות הלילה, השעות שבהן יש לעור את יכולות השיקום הטובות והיעילות ביותר:

  1. במהלך הלילה העור מתחדש באופן נמרץ, מריחת מוצרי ההזנה יעילה יותר, חילוף החומרים מהיר וייצור סיבי הקולגן והאלסטין מוגבר. שינה טובה בשילוב עם הרכיבים הפעילים מעניקה לעור רעננות וזוהר ויוצרת מראה צעיר ובריא.
  2. בלילה העור לא מתגונן אלא משקם. במהלך הלילה העור לא חשוף לנזקי היום – קרינת השמש, רדיקלים חופשיים, זיהום אוויר, על כן הוא מפנה את המשאבים שלו לשיקום ולבנייה מחדש, בניגוד להגנה ולחימה במזיקים.
  3. ניתן להוסיף קרם לחות עשיר להזנה אינטנסיבית במהלך שעות הלילה, העור "ישתה" את הלחות ויראה בבוקר רענן ומלא חיים.
  4. טיפוח השפתיים והעיניים חשוב ביותר במיוחד בשעות הלילה, לכן יש להקפיד להשתמש בקרם עיניים, אותו מומלץ למרוח גם על השפתיים, שהרי העור באותם אזורים דומה ושכבת ההיפודרמיס אפסית, לכן הוא מתקמט כל כך מהר.

טיפים:

1.    הזיזו את הברז לכיוון המים הפושרים. מים חמים "גוזלים" את הלחות מהעור ולכן חשוב להשתמש במים פושרים. נסו לקצר עד כמה שאפשר את השהות מתחת למים. בסיום, נגבו את העור בטפיחות קלות והוסיפו קרם לחות עשיר.

2.    אל תלקקו את השפתיים. כאשר השפתיים יבשות אנו לא שולטים בלשוננו. לכן, הקפידו ללחלח את השפתיים בכל הזדמנות.

3.    אומגה שלוש. זה לא סוד שאומגה שלוש מסוגלת להזיז הרים, אחד מהם, כך מסתבר לפי לא מעט מחקרים, הוא היובש. בליעה יומית של כמוסות מרגיעה מצבים של יובש קיצוני ומצליחה ללחלח את העור מבפנים.   

4.    מים והרבה מים. הקיפו לשתות לפחות 8 כוסות מים, נכון שאנחנו לא מרגישים את הצמא וזאת בדיוק הסיבה לשתות ולהעניק לגוף מבפנים את מנת הלחות שהוא זקוק לה.

איך עור הפנים שלכן מגיב לעונות מעבר?

 

 



עמוד זה נצפה: 378 פעמים

כתבות

אני מאשר/ת קבלת דיוור