חיפוש באינדקס עסקים

נשירת שיער

פורסם מאת: barosh בתאריך: 18 אוגוסט 2007

עבודת שיער מתוך קולקציית אופנת השיער לאביב קיץ 2007 של זאב לויןישנם גורמים רבים וסיבות רבות לנשירת שיער. חשוב לברר לפני הכול מה הן הסיבות העיקריות לתופעה ולטפל לפי ההמלצות של רופא משפחה וכל איש מקצוע אחר הקשור לתחום בריאות השיער והעור.

מניסיוני אני יכול לומר כי תופעה זו מתגברת כאשר אנו נמצאים בתקופה של חילופי עונות מבחינת מזג האוויר. השינויים משפיעים על השיער וגם על העור המשתנים מאדם לאדם באופן אינדיבידואלי .

אם כן, מה מומלץ – מסביר זאב לוין :

  1.  ראשית חשוב לבדוק שהתופעה של נשירת השיער איננה תוצר של בעיה רפואית כל שהיא ובהתייעצות עם רופא משפחה ניתן לשלול/ לאשר גורמים שונים .
  2. במקרים בהם האבחון מעיד על נשירה טבעית הנגרמת משינויים במזג האוויר ניתן בהחלט לבחור טיפול בשיער עם מספר תכשירים המאפשרים לשמר לחזק ולהפחית את התופעה.
  3. ישנם שלושה סוגי מוצרים מקובלים לשימוש : שמפו להפחתת תופעת הנשירה , טיפול במסכה ו/או אמפולה לחיזוק שורשי השיער ויצירת הזנה חיונית ומוצר נוסף המיועד להשלמת הטיפול בעור הקרקפת שבו משתמשים על השיער לרוב ללא שטיפה (נשאר על הקרקפת עד לחפיפה הבאה )
  4. מומלץ לוודא כי תופעת הנשירה איננה נובעת ממצב נפשי .ידוע כי במצב של מתח וחרדה,לחץ וחוסר איזון בחיי היום יום תופעת הנשירה מופיעה ומקשה על הטיפול החיצוני בשיער .
  5. בעיות של תזונה לא נכונה, חוסר בשתייה , דיאטה אינטנסיבית ,לקיחת תרופות מסוימות הנם גורמים נוספים המאיצים את נשירת השיער הבלתי טבעית ורצוי גם במקרים אלו להיוועץ עם הרופא כדי לבחון את האפשרויות להפחתת התופעה .
  6. טיפול חיצוני בשיער ובעור הקרקפת אמור לשפר את ההרגשה הכללית למתן את הנשירה ולייצר חיזוק לשורשי השיער . במהלך הטיפול כדי להימנע משימוש במוצרים שלא קשורים לטיפול עצמו .
  7. מומלץ להימנע מביצוע שינויים דרמטיים במבנה השיער כמו ביצוע סלסול או החלקות עד להשגת איזון וייצוב השיער.


עמוד זה נצפה: 533 פעמים

כתבות

אני מאשר/ת קבלת דיוור