תפריט חורף 2021-22 ברשת קפה גרג
רשת קפה גרג משיקה בכל סניפיה:
תפריט חורף 2021-22
בהשראת קולינרייה עולמית
מגוון עשיר של ארוחות בוקר, מנות איטלקיות,
מנות דגים, סלטים , קינוחים מושחתים
ומנות טבעוניות
גרג קפה המונה כ- 110 סניפים ברחבי הארץ, משיקה השבוע תפריט חדש ועשיר בניצוחם של השפים הבכירים של הרשת, תוך התמקדות בחומרי גלם, טעמים, ומנות בהשראת הקולינרייה הבינלאומית.
התפריט יכלול מנות חדשות המצטרפות למנות הקלאסיות המוגשות כיום. כל מנה היא סיפורו של מסע חובק עולם שלוקטו ע”י מיטב השפים, במטרה ליצור חווית מסע בגלובוס המשלב צבעוניות, טעמים, ריחות, גיוון ואווירה. הטעמים החדשים נלקחו ממקומות שונים בעולם, כמו איטליה , גיאורגיה, ספרד, צרפת, גרמניה , וינה, אמריקה, אסיה וכמובן המטבח הישראלי.
התפריט החדש של גרג מצליח להגדיר את קטגוריית ארוחת הבוקר מחדש! ממנו ניתן להזמין ללא הגבלת שעות. התפריט מציע אלטרנטיבות שונות לארוחות הבוקר המתאפיינות בעושר, מגוון ושפע, כמו: ארוחת בוקר זוגית ב – 132 ₪ הכוללת: ביצים/אומלט לבחירה, חומוס מסבאחה, פרוסות בולגרית וזעתר, לאבנה עשבי תיבול ושמן זית, גבינת שמנת, גוואקמולי, סלט טונה, חציל זעתר, סקורדליה שקדים, טחינה וסלסלת פלפלים, ממרח עגבניות מיובשות, קונפיטורה, מאפינס, לחם הבית וסלט לבחירה.
בקטגוריית ארוחות הבוקר קיימות עוד אלטרנטיבות לארוחות מהעולם, דוגמת: בוקר טבליסי ב65 ₪, או רול אומלט ספרדי ב47 ₪, או אגס בנדיקט ב54 ₪ .
גם במנות העיקריות ניכרת השפעה של טרנדים קולינריים מהעולם:
כמו: ביונד בורגר, פאד קפאו, קארי סלמון, צ’זה פטריות, סלט קישואים ולאבנה , סלט קיסר ועוד.
הרשת ממשיכה להתאים את התפריט גם לעולמם הוקלנרי של הטבעוניים והצמחוניים. ניתן למצוא בתפריט מגוון מנות טבעוניות, כמו כן גם מנות שיש בהן מרכיב מן החי ניתן להפוך אותן למנות טבעוניות.
התפריט מציע גם מגוון מנות פתיחה לחורף : מגוון מרקים 32 ₪, בטטה מדורה 34 ₪, ארנצ’יני 34 ₪, אצבעות מוצרלה 36 ₪, לביבות ברוקולי 38 ₪, פרחי כרובית 42 ₪, פסטייה גבינות 42 ₪, קרעי מוצרלה ועגבניות 45 ₪, חציל פרמז’ן 49 ₪ ועוד.
לחורף 2021-2022 מציע התפריט החדש של גרג קינוחים מושחתים לצד מגוון משקאות ייחודיים: כמו משקה פיסטוק 31 ש”ח, צ’אי 23 ש”ח, קוקיז שייק 32 ש”ח, שייק פירות 26 ש”ח ועוד.
יאיר מלכה מנכ”ל ומבעלי רשת גרג קפה: “החורף הזה אנו משיקים תפריט עם חדשנות קולינרית, לצד חוויית בילוי מהנה, מרגשת ומגוונת המותאמת לקהלים רחבים. בתפריט החדש הבאנו לידי ביטוי מגוון רחב של מנות וטעמים מכל העולם שירגשו את החיך הישראלי”.
רשת גרג הוקמה בשנת 1994 כאספרסו בר מקומי ע”י בחור אמריקאי בשם גרג במרכז הכרמל שבחיפה. בשנת 2000 עברה הבעלות על הסניף לידי יאיר מלכה וגלעד אלמוג ובשנת 2008 הצטרף לשותפות ניר אדרי. כיום הרשת מונה כ- 110 סניפים בפריסה ארצית.