חיפוש באינדקס עסקים

קינוח לראש השנה-

פורסם מאת: barosh בתאריך: 3 ספטמבר 2007

קונכיות במילוי תפוחי עץ וצימוקים – קינוח לראש השנה באדיבות השפית אלינור רבין
מצרכים ל-10 מנות:
1 חבילה קונכיות בצק עלים למילוי "שלושת האופים" (10 קונכיות)
1 ק"ג תפוחי עץ גרני סמית
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
100 גרם צימוקים (לפי הטעם)

אופן ההכנה:
אופים את הקונכיות לפי אופן ההכנה המופיע על האריזה, קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות קטנות, מטגנים את התפוחים מספר דקות בחמאה ובסוכר,תוך בחישה. מסירים מהאש ומוסיפים את הקינמון והצימוקים. מצננים מעט. ממלאים כל קונכיה אפויה בכף גדושה מהמילוי ואופים 15 דקות נוספות.
מגישים באהבה את הקינוח לראש השנה.

קינוח לראש השנה

 



עמוד זה נצפה: 240 פעמים

כתבות

אני מאשר/ת קבלת דיוור